Yeahhh inilah entri yang dinanti-nantikan oleh Puan Mama. Sudah berkali-kali beliau bertanya bila nak masukkan gambor bege Malaysia dalam belog?? Haa ni Alogg dah masukkan dah, Ma. Hehe.
Ini bege Malaysia adelah khas untuk kelas Ustaz Cahyono minggu lepas - 1 Oktober. Tak mahu bercerita panjang, sila tergoda dengan gambar-gambar berikut! :
Yaa robbi... Saya yang tukang haplod ni pun udah kecur ayor liyor nengok nye komee.. Argh ade yang kena ngap jugak skrin komputer nih. :P :P
Oke tu je thxbye!
3 comments:
peberet wa ni da.adunan same cm donat.cmne nk wat lg gebu ek.ak wat gebu.tp mcm x ringanla.doh dah lembut.bile goreng mcm x nk gebu2 sgt la.mohon share resepi doh tebaik.haha.
Mak aku kata, kena uli tiga kali kasik rehat. Uli sepuluh menet, rehat sepuluh menet.
Mak aku kata lagi, doh ni manje. Kena uli lembut-lembut je. Baru dia jadi gebusss jek.
Lepas bentukkan dia, ko kasik rehat kejap, lepas tu baru goreng.
Heheh aku pun tak pro lagi, Jah. Teruskan mencuba!
Da ak blajo tenet.tenet ajo 2kli naek jek.kalo ikot ko maknenye sume skli.dri awal 40 menit pastu grg.tp aitu ak cube donat gune kledek oren jd lmbt lak pakai yis jek.ak slalu wat donat ade.ltk soda cikit.ak.ase sbb tula.mcm krs jek bile.dah sjuk.tp gebula jugekn bile grg.ak pnh gak wat bege ni gune adunan donat.tp tula x lembut.ak slh teknik gaknye.
Post a Comment